Natuurwetten In De     praktijk . nl                                      NAtural-LAW-SCHOOL

Echte Spiritualiteit En Moraliteit De Enige Weg Naar Vrijheid!

AGENDA EN EVENEMENTEN.

  • Elke eerste woensdag van de maand om 19.30 een 40 minuten durende zoomcall voor Q and A, maar ook gezamenlijk onderzoek en bijpraten voor leden en niet leden. Aanmelden kan via het contactformulier. Na aanmelding ontvang je de zoom link. Deelname gratis voor leden en niet leden.
  • INLEIDING IN DE NATUUR EN SPIRITUELE WETTEN. Elke tweede woensdag van de maand. januari 2022 vervalt !!!  Eerstvolgende inleiding is de tweede woensdag in februari. START 20:00 uur.  Zoom sessie van ongeveer een uur. Opgave van te voren via  eric@natuurwettenindepraktijk.nl  of  Contact . Kosten: vrijwillige bijdrage. 
  • Een dodelijke pandemie die Anarchisten, Vrijheidsstrijders, Spirituele groepen, Soevereinen, Vrije Mens bewegingen, en anderen die vrijheid willen laat falen!! Waarom hebben deze bewegingen niets bereikt? Waarom zitten we ondanks hun inspanningen zo diep in de shit en worden we steeds minder vrij? In deze presentatie van ongeveer twee uur laat ik zien wat het probleem is en hoe dat op te lossen.  Na de presentatie een Q and A. Deze presentatie gaat via een zoom meeting. Opgave per e-mail  eric@natuurwettenindepraktijk.nl of  Contact formulier onder vermelding van: opgave zoom 5 maart  2022.  Financiële bijdrage is 10 euro of 10 Florijnen. Of naar draagkracht.  Na opgave krijg je een mail met de inlog gegevens. Datum: zaterdag 5 maart 2022 start 20:00 uur.

.