Natuurwetten In De     praktijk . nl                             NAtural-LAW-SCHOOL

Echte Spiritualiteit En Moraliteit De Enige Weg Naar Vrijheid!

Wie we zijn en wat we doen

 

Hoi, mijn naam is Eric ten Hoopen (62). De oprichter van Natuurwetten in de Praktijk.   Inmiddels niet meer alleen maar met gelijkgestemden bezig de Natuurwetten en hoe al dan niet, deze wetten te respecteren, onze vrijheid en ons leven beïnvloeden. 

Wil je meedoen? Lid worden, of gewoon je kennis verdiepen? Aanmelden kan via het contactformulier. We nemen dan contact met je op om je wensen te bespreken. 

 

Op deze site, de blogs en vlogs, artikelen en video's, bespreek ik alles over: Bewustzijn, Mind Control , Natuur- en Spirituele Wetten, het Occulte en alle thema’s die betrekking hebben op de vrijheid van alle wezens op deze aarde. Deze site kent geen taboe thema’s, alles wordt besproken. Hier laat ik het licht schijnen op al het donkere op onze wereld. Ik zal krachtige oplossingen geven voor de problemen waar we als aardbewoners mee geconfronteerd worden op dit kritieke moment in de ontwikkeling van de aarde en de mensheid. Het moment van de keuze; bewustzijn of vernietiging, aarde of hel.

Wat ik voortaan ook zal doen is evenementen melden welke van belang zijn voor de vrijheid van alle wezens. Als je dus een evenement weet of organiseert welke helpt mensen en/of dieren vrij te maken of daar aandacht aan besteedt nodig ik je van harte uit deze aan mij te mailen via onderstaand mailadres. Ik neem wel de vrijheid zelf te bepalen wat ik wel of niet vind passen. Deze evenementen zal je dan terug vinden onder het tabblad:   Agenda en Evenementen.