Natuurwetten In De     praktijk . nl                             NAtural-LAW-SCHOOL

Echte Spiritualiteit En Moraliteit De Enige Weg Naar Vrijheid!

WAARHEID EN ECHTE VRIJHEID deel 10.


Wereldbeeld en vrije wil.


door eric; ten hoopen

Liefde is alles, angst een illusie. De waarheid kan nooit vernietigd worden.

In deze serie van artikelen bespreek ik alles over: Bewustzijn, Mind Control , Natuur- en Spirituele Wetten, het Occulte en alle thema’s die betrekking hebben op de vrijheid van alle wezens op deze aarde. Deze rubriek kent geen taboethema’s, alles wordt besproken. Hier laat ik het licht schijnen op al het donkere op onze wereld. Ik zal krachtige oplossingen geven voor de problemen waar we als aardbewoners mee geconfronteerd worden op dit kritieke moment in de ontwikkeling van de aarde en de mensheid. Het moment van de keuze; bewustzijn of vernietiging, aarde of hel.

Wereldbeeld

Tot de volgende blog.

Denk er aan: Op het pad naar de waarheid zijn er maar twee fouten; Niet beginnen of niet de hele weg gaan.

eric

Evenementen  

1 september 2022; Deventer Dag seminar Natuur- en Spirituele wetten. Hoe het wel of niet kennen van deze wetten ons leven en gedrag beïnvloedt, Mind Control, bewustzijn, het occulte et cetera. Een lange sessie van 9.30 tot uiterlijk 21.30. Bij dit evenement is aanmelden via onderstaand emailadres verplicht. Entree is 25,00  euro in de voorverkoop. Aan de zaal 30,00 euro. Entree is inclusief koffie en thee. Lunch en diner moet men zelf meenemen of ter plekke bestellen. Alleen vegan verkrijgbaar.

NOVEMBER 2022, 12 daagse studiereis naar Mexico, de Maya Riviera. Intensief de Unified Field Theory leren en beleven, dagelijkse sessies in het Nederlands. Het begin van een nieuw paradigma. Maximale deelname 40 personen.

Januari 2023, 12 daagse studiereis door Egypte langs de piramides, de tempels, mystieke plekken. Intensief de Unified Field Theory leren en beleven, dagelijkse sessies, een uur les in de koningskamer van de piramide: Waar was deze voor?!   Van Cairo tot Aswan en Abu Simbel en alles er tussen. Maximale deelname 40 personen.

Denk eraan: vragen, suggesties, discussiepunten of evenementen? Mail ze eric@natuurwettenindepraktijk.nl.

Liefde is alles, angst een illusie. De waarheid kan nooit vernietigd worden.